Når er det beste tidspunktet å bestille en tur til Walt Disney World? Hva er niftiest reise apps? Hvordan ordner du en rask Plan B hvis din flyreise er forsinket eller avbrutt?

Svarene på disse og andre reise spørsmål( http://thecorlisstravelgroup.tumblr.com/ ) fra de i vet kan gjøre forskjellen mellom en behagelig reise og du ønsker å glemme travelt.

Under en Twitter diskusjon på Aug. 19 av Reuters, stilte et panel av eksperter spørsmål om reise. Nedenfor utdype vi forståsegpåere svar utover de 140 tegnene tillatt i en tweet.

Panelet består Brian Kelly, som driver ThePointsGuy.com; Tim Winship, redaktør og utgiver av FrequentFlier.com og Jason Cochran, redaktør av Frommers.com.

NÅR ER DEN BESTE TIDEN Å BESTILLE FERIE REISER?

Om fire til seks måneder på forhånd ville sikkert gi deg den beste sjansen til å få bedre priser. Innen en måned eller to av store helligdager pleier prisene å stige betraktelig.

Det er risikabelt venter en last minute-tilbud. Du kan ende opp betale noen av de høyeste prisene eller ikke får en i det hele tatt.

PÅ FLYPLASSEN, DIN FLYREISE ER AVBRUTT. HVA GJØR DU?

Ringe flyselskapet reservasjonssystemdriveren å se hva andre flyreiser de kan få deg på. Hvis det er en stor avbestilling, vil du sannsynligvis møte en folkemengde på flyselskapets kundeservice. Hvis du har flyselskapet lounge tilgang, prøv å finne hjelp der også.

Vurder å bruke Twitter eller andre sosiale medier for å få svar. Men Merk: du er mer sannsynlig å få et raskt svar hvis du har en stor sosiale medier følgende.

Hvis dine planer er forstyrret og en umiddelbar løsning er på trappene, gjerne vise ekte følelser (uten roping eller skriker). Det kan være discombobulating når du forventer å reise( http://thecorlisstravelgroup.blogspot.jp/ ) et sted, men er fast underveis. Flyselskaper er dyktige og villig til å kompensere kunder som har blitt kastet ut av kurs.

NÅR ER BESTE TIL DISNEY WORLD ELLER EN LIGNENDE TEMA-PARK?

Besøke temaparker i mest kan gjøre for en svært forskjellige og betydelig mer behagelig opplevelse, delvis fordi du får lavere hotellpriser.

Hvis du kan svinge det, gå mens skolen er i sesjon. En tur like før vinterferien, for eksempel vil tillate deg å se parkene alle pyntet, mens du unngår verktøybasert folkemengdene og flere-timers-lange venter på turene.

HVA ER NOEN PRAKTISK REISE PROGRAMMER?

Jason Cochran, redaktør av Frommers.com, anbefaler CityMapper. Programmet gir detaljerte opplysninger for å hjelpe reisende får i åtte byene: New York, Boston, Washington, DC, London, Paris, Barcelona, Madrid og Berlin.

Han liker også Voxer, som gjør en smarttelefon til en walkie-talkie, så du kan snakke med andre på app gratis. HiConverter konverterer nesten alle valuta eller mål.

Brian Kelly, The poeng fyr, liker Uber app for bilen tjenester, HotelTonight å få siste hotelltilbud og TripIt gjøre reiserutene.

HVA ER NOEN MÅ-PACK TRAVEL ELEMENTER?

Blant anbefalingene: en skjøteledning (for hotellets rom med for få uttak på feil steder), skum ørepluggene, plast glidelås poser, en mini reise avgift med USB-porter som lar en enkelt stikkontakt å lade flere enheter og støyreduserende hodetelefoner.

Også, ikke glem de tørketrommel ark.

Hvorfor tørketrommel ark? En duftende kan brukes til å ta stinker av en søppel kan eller skuff; Det er også praktisk for tørke lo av en dataskjerm eller fjerning av klebrige ting av en hotel jern.

Ark, som kan doble som bug frastøtende, kan også frastøte andre ting - ting en i en sko, for eksempel for å holde kofferten frisk som en tusenfryd.

Les dette innlegget her... http://www.torontosun.com/2014/08/21/top-travel-tips-for-a-hassle-free-journey

Sign In to know Author